Fine Art FamiljErbjudande våren 2024

Barnets första år


FÖR DIG SOM BOKAR IN BÅDE NYFÖDD och 6- månadersfotografering

 

  • Bokar du in båda fotograferingarna i samband med din nyföddbokning så får du bonusar!


NYFÖDD | 6-MÅNADERS | 1- ÅRSFOTOGRAFERING


  • Nyföddfotografering 1500 kr (Normal pris)
  • 6- månaders 750kr (ord.pris 1500kr)
    Köper man 5 högupplösta bilder eller fler så får man 1 högupplöst digital bild utöver (Värde 800kr)
  • 1-årsfotografering 0 kr (ord.pris 1500kr) Du spar 3050 kr totalt!


Bilder köper du separat från varje fotografering.


Fine Art Familj är en fotografering där jag lägger massor av tid på plats, ljus och framför allt en konstnärlig redigering på dina fotografier. Jag lägger massor med kärlek på bilderna för att få fram den där speciella, dramatiska, målade känslan. Fotogrefingen ska vara lättsam och enkel. Familjefotografierna kan vara mer eller mindre stylade beroende på er smak och tycke men redigering, stil och känsla i bilderna kommer att vara densamma.

Jag rekommenderar verkligen alla att göra en Fine Art fotografering, du kommer inte att ångra dig! Jag lägger stor vikt i att hela familjen ska känna sig bekväma och att jag ska leverera fotografier som du älskar och värdesätter resten av livet.


En Fine Art fotografering bygger på vilka ni är som familj. Jag följer alltid barnen på deras villkor och jobbar med att de ska känna sig bekväma och tycka att det är roligt. Äldre barn kan ofta ta lite mer instruktioner medan yngre barn behöver leka fram ett bra resultat. Det är individuellt och jag låter alltid barnet bestämma takten.

Bilderna utstrålar känsla, kärlek och samhörighet.


Bilderna ska vara personliga konstverk med dig som huvudperson!

"Resultatet blev magiskt"


-Superduktig fotograf med öga för detaljer. Vi lämnade tryggt över vår 3-veckors bebis i Helenes händer utan den minsta oro. Resultatet blev magiska bilder och ett minne för livet. Kan verkligen rekommendera Helene!

                                                        /Elin och Gunnar Langvik

Nyföddfotografering


När ett barn föds kastar det lite omkull hela vår värld. Allt kretsar kring den nya lilla människa som kommit in i familjen. Alla intryck är så starka och jag trodde själv att jag skulle komma ihåg precis känslan jag hade när barnet låg i min famn. Komma ihåg hur liten denna bebis är just nu. Men vi lever i nuet och varje ny period med ett växande litet barn är ju så speciell! Vipps har det gått tre månader och din illa bebis har växt sig dubbelt så stor. Sen har det gått ett år eller två…hur gick det till? Många tittar tillbaka på sina nyföddfotografier och säger förundrat ”har han verkligen varit så liten?” Ta chansen att fånga dessa ögonblick när ditt barn är helt ny i världen med en nyföddfotografering.

Nydödd
Helene Cromsjo_nyföddfotograf_
helene Cromsjo_nyfoddfotografering  (1
helenecromsjo_nyfödd
helenecromsjofotografi_Nyföddfoto_

Att få barn är verkligen inte självklart, det vet jag.

Ibland går det lätt, kanske nästan för lätt (!) som när du upptäcker att du är gravid med en 8-månaders bebis hemma...been there-done that...


Men jag vet också att det inte alltid är så lätt. När du räknar dagar, tar tempen, hoppas, väntar...blir besviken...börjar om igen.


När du längtar så mycket efter något, eller NÅGON. En längtan som är så svår att beskriva. Jag kände en sådan enorm saknad, efter en person som skulle vara här, som fattades... Tester, provtagning, utredning. Hopp som dör.


Och som hos många andra, när hoppet slocknat och du slutat försöka...Då...


Så jag vet vilken otrolig gåva ett barn kan vara, oavsett om det är det första...eller det tredje. För den personen du saknat, kom till slut till dig!!


Ditt barn- din största kärlek


Bilder från de första veckorna är verkligen ovärderliga och de ökar i värde för varje år som går.

Den tiden kommer aldrig tillbaka så missa den inte!Nyföddfotograf Helene Cromsjö
Nyföddfotografering Östergötland

Så här går nyföddfotofrafering till


Fotograferingen kommer att ske i upp till 3 timmar i min fina studio i centrala Skänninge. Vi har tidigare gått igenom önskemål om färger men vi tittar alltid igenom det jag förberett så att ni kan göra ändringar om något inte känns helt rätt. 


Säkerheten går alltid först när det gäller små bebisar och jag tar det alltid i barnets takt och på barnets villkor.Vi har gott om tid för mat- och myspauser om bebis behöver det. 


Under fotograferingen används brusljud och värme för att få er nyfödda bebis att bli bekväm och förhoppningsvis somna. Jag varierar inlindade bilder, mer nakna bebisbilder, bilder där bebisen ligger i små träsängar och skålar och bilder på min stora dyna. Allt efter vad ni önskar.


Det finns också alltid utrymme att fotografera familjebilder och syskonbilder under nyföddfotograferingen. Välj mellan enkla bilder i egna kläder eller låna vackra klänningar från min studiogarderob.


När bebisarna har blivit lite större får man räkna med att de är mer vakna på bilderna och sprattlar lite mer. Men det blir också underbara bilder och det är aldrig för sent att fotografera sitt barn. Medans jag arbetar och tar hand om er lilla skatt kan ni som nyblivna föräldrar slappna av, fika lite och passa på att vila en stund.

Nyföddfotograf  Helene Cromsjö Skänninge

Nyföddfotografering


För att kunna garantera en tid för er nyföddfotografering är det bäst att ni bokar tidigt.


Hör av er och berätta om er och ert bf-datum och så bokar vi en preliminär tid och om bebisen är tidig eller sen flyttar vi den.


Det är bäst att fota under de första 1-3 veckorna för att få mycket sovande bilder och klassiska nyföddposeringar. 


I min studio har jag fullt med rekvisita som är unik och noga utvalt till nyföddfotografering. Det finns skålar, korgar, fina hinkar och ett stort utbud av fina hårband, fluffiga ullplädar och mössor.


Inför er nyföddfotografering har jag förberett rekvisita efter just era önskemål så att det ska passa fint ihop.

Nyföddfotograf Studio HC Helene Cromsjö

Efter


Efter fotograferingen kommer jag att välja ut 20-30 bilder som jag sedan grundredigerar och skickar till dig i ett eget webbgalleri. Du kan då hemma i lugn och ro välja ut de bilder du tycker bäst om. 


När du har valt dina bilder så gör jag en slutredigering på dessa. När du betalat din slutfaktura kommer jag skicka dig filerna att ladda ner till din dator. Du får dem både som högupplösta filer att framkalla till nära och kära samt filer anpassade för internet. 


"Med ett oerhört lugn och trygghet"


”-Jag är så tacksam över att ha förevigat när vår son var 1-2 veckor gammal hos Helene. Med ett oerhört lugn och trygghet vaggade hon in honom i så fina bilder som vi nu ser tillbaka på med glädje. Så glad över att vi även tog bilder där även jag var med, blev en väldigt vacker känsla i bilderna mellan mor och son där vi ammade. Bilderna blev också en väldigt uppskattad present till släkt och familj!” 

                                                                                /Sofie

Förutom klassiska nyföddbilder kan du välja till vackra bilder på mamma och barn. Mycket populärt är att ta före och efter-bilder från graviditeten som matchar varandra. Tänk vad fint att titta på tillsammans när ditt barn blir lite äldre!Gravidfoto Helene Cromsjö
Nyföddfoto Helene Cromsjö

Men jag har inget att ha på mig..

Inga problem! Jag har en stor kundgarderob med lyxiga gravidklänningar i flera olika stilar. Från Spets och silke till fluffiga tyllklänningar. Du får alltid låna klänningar under din fotografering! Allt för att du ska få känna dig helt fantastisk under din session och få den lyxiga känslan i dina bilder. Hur ofta får du klä dig som en drottning? 

Barn


Alla åldrar har sin charm. Här är exempel på några av de populäraste fotograferingarna 

Barnfotografering 6-9 månader


Alla tider i barnens liv är speciella och det går att få jättefina bilder i alla åldrar. En stor milstolpe är ändå när barnet börjar kunna sitta själv. Oftrast passar en sådan här fotografering när barnet är 6-9 månader gammal och kan sitta stadigt eller med stöd men kanske inte ännu är så snabb att gå eller krypa.

Jag älskar den här åldern när barnen är nyfikna, glada och alldeles fantastiskt gulliga! Nu börjar personligheten synas riktigt ordentligt.

För de barn som behöver lite stöd har jag flera lådor, korgar och hinkar som ger extra säkerhet, förutom att det är fantastiskt gulligt. Samma rekvisita håller också de lite mer rörliga barnen på plats en tillräckligt lång stund för att hinna fånga dem på bild, haha.

Cakesmash fotografering Studio HC
barnfotograf Helene Cromsjö Östergötland Studio HC

Ettårsfotografering


Barnets första födelsedag är såklart en stor händelse i både barnets och föräldrars liv. En fantastiskt rolig fotografering som kan vara klassiska Ettårsporträtt eller med extra allt som innebär egen tårta att smasha, ballonger och födelsedagsdekorationer.


Familj

Familjefotografering


När var ni senast med hela familjen på samma bild? Eller hur många bilder har du på dina äldre barn?

Det är ofta samma föräldern som står bakom kameran varje gång, jag vet!! Passa på att ta vackra bilder där hela familjen är med, du kommer inte att ångra dig! Med mindre barn så följer vi barnet. Och om barnet idag vill vara katt, ja då får vi sätta katten i en låda. För det gillar ju katter! Lek, bus och mys är bästa receptet för fina bilder och vackra minnen.


Det är också lätt att man glömmer ta fina bilder när barnen blir äldre men faktum är ju att alla åldrar är speciella på sitt sätt. Med äldre barn kan vi också fokusera på att skapa just en sådan värme, stil och tidlös känsla som är så speciellt med just porträtt. De här klassiska porträtten fungerar även perfekt som profilbilder för tonåringar på sociala medier...

Familjefotograf Helene Cromsjö Studio HC

"Barnen älskade det"

"-Supernöjd med resultatet och barnen älskade det. Detta kommer vi göra om!"

                                         /Malin Jonsson

Familjefotograf Helene Cromsjö Studio HC
Familjefotograf Helene Cromsjö Studio HC
Familjefotograf Helene Cromsjö Studio HC östergötland

I min kundgarderob finns en mängd vackra klänningar och silkessjalar att låna. Allt för att du ska få känna dig helt fantastisk under din session och få den lyxiga känslan i dina bilder. Hur ofta får du klä dig som en drottning? Ta en titt i klänningsgalleriet och hitta dina favoriter!

Fotograferingsavgift


1500 kr


Bilder köpes separatBildpaket


Bilder köper du till efter din fotografering. På det sättet behöver du inte bestämma innan hur många bilder du vill ha utan köper bara de bilder du älskar mest!Bildpaket 5 bilder


 5 st digitala bilder med, konstnärlig redigering samt lån av 2-3 klänningar


3300 kr


Bildpaket 15 bilder


15 st utvalda digitala bilder med, konstnärlig redigering samt lån av 2-3 klänningar


5500 kr


Bildpaket 10 bilder


 10 st digitala bilder med, konstnärlig redigering samt lån av 2-3 klänningar


4500 kr


Bildpaket Alla bilder


alla utvalda digitala bilder (ca 20 st)med, konstnärlig redigering samt lån av 2-3 klänningar


7000 kr

Boka din fotografering här