Fine Art Mamma


Gravid är du bara en eller ett par gånger i livet men mamma är du för alltid! Var du än befinner dig på din väg till att bli mamma så är den stunden viktig att spara, i minnet och på bild.Erbjudande våren 2024

Barnets första år


FÖR DIG SOM BOKAR IN BÅDE GRAVID OCH NYFÖDDFOTOGRAFERING

 

  • Bokar du in båda fotograferingarna i samband med din gravidbokning så får du bonusar!


GRAVID | NYFÖDD | 6-9 MÅNADERS


  • Gravidfotografering 1500 kr(Normal pris)
  • Nyföddfotografering 750kr (ord.pris 1500kr)
    Köper man 5 högupplösta bilder eller fler så får man 1 högupplöst digital bild utöver (Värde 800kr)
  • 6-månaders fotografering 0 kr (ord.pris 1500kr) Du spar 3050 kr totalt!


Bilder köper du separat från varje fotografering.


Fine Art Mamma är en fotografering där jag lägger massor av tid på plats. ljus och framför allt en konstnärlig redigering på dina fotografier. Jag lägger mycket kärlek på bilderna för att få fram den där speciella, dramatiska, målade känslan. Fotogrefingen ska vara lättsam och rolig och du ska få känna dig så stark och vacker som bara en Queen kan vara.

Jag rekommenderar verkligen alla att göra en Fine Art fotografering, du kommer inte att ångra dig! Jag lägger stor vikt i att du ska känna dig bekväm och att jag ska leverera fotografier som du älskar och värdesätter resten av livet.


En Fine Art fotografering bygger på vem du är och vad du tänker, känner och älskar. Jag hjälper dig att posera på ett enkelt sätt för att visa vem du är. Bilderna utstrålar känsla, power, kärlek eller samhörighet. 

Bilderna ska vara personliga konstverk med dig som huvudperson!

"En lättsam och härlig stämning"


"-En fantastisk fotografering där jag fick föreviga en av de finaste ögonblicken i mitt liv. Är så imponerad över hur du fick mig att känna mig så naturlig och trygg under fotograferingen. Det var en lättsam och härlig stämning och jag som i vanliga fall kan känna mig lite obekväm framför kameran upplevde aldrig den känslan med Helene. Jag kommer utan tvekan att komma tillbaka i framtiden!"

                                                                                                     /Elin

Mitt namn är Helene


Jag har varit gravid tre gånger och ingen gång har riktigt varit den andra lik. Det som varit gemensamt för dem alla är väl att jag ibland känt mig fantastiskt fin men för det mesta känt mig stor, otymplig och haft en massa krämpor. Ja för det är väl precis så det är… Tänk att få göra sig i ordning i håret, sminka sig och sedan få botanisera i en hel garderob full med fantastiska klänningar och tyger! Att få bli bortskämd och känna sig vacker! Glömma foglossning  och sura uppstötningar och bara vara FANTASTISK. Jag önskar att jag själv hade gjort det men nu är det min tur att ge DIG hela denna upplevelsen.

Jag lovar att du inte kommer att ångra dig och att du och din familj kommer att beundra bilderna och prata om den tid då ditt barn växte inuti dig.

Vilken härlig sak att ge både till dig själv och ditt barn.

Fotograf Helene Cromsjö
Gravid Gravidfotografering Studio HC

Så här går Fine Art Mamma till


Fotograferingen kommer att ske under ca 1 timme i min fina studio i centrala Skänningeeller på en noga vald plats i närliggande miljö. Vi tittar igenom de klädval du gjort och ser om vi ska göra några sista ändringar. För mig är det viktigt att du känner dig bekväm och att du får en härlig upplevelse.

Jag kommer sedan att guida dig när det behövs med lätta och naturliga poser. I studion finns bekväm tillgång till toalett och parkeringen är alldeles intill på Stora torget här i Skänninge.
Jag kommer också att skämma bort dig lite extra!!


Gravidfotograf Östergötland Helene Cromsjö

Fine Art Mamma


Du kan boka din tid redan efter första ultraljudet för att vara säker på att du får en tid. Den vanligaste tiden att fotograferas i är vecka 25-35 beroende på hur synlig mage du har och hur du mår. När du bokar en fotografering kommer vi gemensamt fram till en tid och dag som passar dig.

Vi bestämmer tillsammans vilken typ av klänningar du vill ha och om du vill låna något ur min fina gravidgarderob samt färger så att fotograferingen skräddarsys speciellt för dig. Känn efter så att det känns bra och meddela mig om det är några funderingar eller frågor. Jag finns här för att du ska få en fantastisk upplevelse som du sedan bär med dig i framtiden.

Gravidfotograf Skänninge Helene Cromsjö

Efter


Efter fotograferingen kommer jag att välja ut 20-30 bilder som jag sedan grundredigerar och skickar till dig i ett eget webbgalleri. Du kan då hemma i lugn och ro välja ut de bilder du tycker bäst om. 

När du har valt vilka bilder du älskar mest så gör jag en fullständig konstnärlig redigering på dessa. När du betalat din slutfaktura kommer du kunna ladda hem bilderna till din dator. Du får dem både som högupplösta filern att framkalla till nära och kära samt filer anpassade för internet. 


"Euforisk känsla"


"Innan fotograferingen var jag väldigt nervös, dels för att stå inför kameran samt att visa upp min förändrade gravid kropp. Men efter ett par bilder och många uppmuntrande ord och goda råd så blev det något lättare, tillslut känna en glädje och stolthet över mig och min kropp. När vi var klara och gick från studion så kände jag mig starkast i världen nästan en euforisk känsla i kroppen". /Mikaela Eriksson

Mamma och jag- fotografering


En session där vi fokuserar på dig som kvinna och det speciella bandet mellan mamma och barn. Här ingår lån av klänningar från min kundgarderob om du vill känna dig lite extra speciell och glamorös. 

Blomsterkrans kan beställas till för både dig och ditt barn. Har du flera barn så är det klart att alla får vara med! 

Vi lägger extra mycket tid och energi på att matcha färger och dekor så att vi skapar den där lilla extra magiska känslan i bilden.

Passar alla åldrar, du är ju trots allt mamma hela livet!

Gravidfotograf Östergötland Helene Cromsjö
Studio HC Gravid

Klä dig som en drottning!

I min kundgarderob finns en mängd vackra klänningar och silkessjalar att låna. Allt för att du ska få känna dig helt fantastisk under din session och få den lyxiga känslan i dina bilder. Hur ofta får du klä dig som en drottning? 

Kvinnlighet

Styrka

Mjukhet

Vad kunderna säger om sin upplevelse

Fotograferingsavgift


1500 kr


Bilder köpes separatBildpaket


Bilder köper du till efter din fotografering. På det sättet behöver du inte bestämma innan hur många bilder du vill ha utan köper bara de bilder du älskar mest!Bildpaket 5 bilder


 5 st digitala bilder med, konstnärlig redigering samt lån av 2-3 klänningar


3300 kr


Bildpaket 15 bilder


15 st utvalda digitala bilder med, konstnärlig redigering samt lån av 2-3 klänningar


5500 kr


Bildpaket 10 bilder


 10 st digitala bilder med, konstnärlig redigering samt lån av 2-3 klänningar


4500 kr


Bildpaket Alla (minst 20 bilder)


alla utvalda digitala bilder (ca 20 st)med, konstnärlig redigering samt lån av 2-3 klänningar


7000 kr

Boka din fotografering här