I kollektionen Mystic & Magic fokuserar jag att göra fotografier som verkligen skapar ett bestående intryck. Med en noggrann efterredigering tar jag stor hänsyn till skuggor, ljus och detaljer. Fotograferingen under en session sker på en vacker naturplats i närheten av Skänninge eller i min studio.

Konstporträtt


Fine Art är en form av konst där porträttet ger en målad känsla. Porträttet ska vara ett konstverk i sig och fokuserar mer på helheten än på personen. Det gör att vi får en tidlös känsla. I kombination med kläder och rekvisita skapas flera dimentioner och här kan kreativiteten ta ännu ett steg.Fine Art- porträtt med barn

 

Lämpligt för lite äldre barn från ca 6 år och uppåt. Barnet bör kunna ta lättare instruktioner. Här fokuserar vi på att få till en eller ett par olika porträtt. Vi lägger mer tid på förberedelser och att få till just den bilden istället för att få ett stort urval. Extra mycket tid läggs på efterarbetet av bildern för att få ett riktigt bra porträtt.

Helene Cromsjö barnfotograf östergötland fine art
Helene Cromsjö Porträtt fine Art östergötland

Har du en idé om en bild du vill skapa? eller vill du bara ha något extra? Kontakta mig så jobbar vi tillsammans fram en plan. Fyll i bokningsförfrågan nedan och beskriv vad just du önskar eller tänker inför din fotografering.


Helene Cromsjö porträttfotograf östergötland
Helene Cromsjö porträttfotograf östergötland
Helene Cromsjö porträttfotograf östergötland
Helene Cromsjö porträttfotograf östergötland

Lyxig kundgarderob

I kundgarderoben har jag massor med lyxiga klänningar i olika färger och material. Allt för att du ska kunna hitta just din favorit. När du tar kontakt med mig inför en fotografering så får du en direktlänk till klänningsgalleriet där du själv kan välja vilka klänningar du älskar.

Helene Cromsjö porträttfotograf östergötland

Bara för att du är värd att avbildas som den fantastiska person du är!!

Helene Cromsjö porträttfotograf östergötland
Helene Cromsjö porträttfotograf östergötland

Powerwoman


Porträtt som framhäver kvinnlighet och sensuallitet

"Det roligaste jag gjort"


-ALLA borde göra en boudoir-fotografering med Helene. Det var något av det roligaste jag gjort!! Bilderna blev så sjukt bra så jag kunde knappt välja. Helene är superproffsig och får en att känna sig så bekväm. Vill man ha en ego-boost, en lite annorlunda present till sin partner eller sig själv så säger jag KÖR!!!! Helene guidar en genom alltihopa, inklusive att hålla balansen på klackar!!! Åkte därifrån med en helt fantastisk känsla!!

                                                                                        /Maria

Helene Cromsjö porträttfotograf östergötland

Hur går det till?


Jag fotar riktiga kvinnor, inte professionella modeller. Därför har vi alltid en kontakt innan så att du ska känna dig bekväm!

Vi går igenom vilka kläder och sjalar som finns att låna i studion och vad du själv kan ha med dig.

Vid bokning betalar du en summa på 1500 kr som sedan dras av från din slutfaktura


Helene Cromsjö porträttfotograf östergötland

Efter


Efter fotograferingen kommer jag att välja ut 20-30 bilder som jag sedan grundredigerar och skickar till dig i ett eget webbgalleri. Du kan då hemma i lugn och ro välja ut de bilder du tycker bäst om. 

När du har valt dina bilder så gör jag en slutredigering på dessa. När du betalat din slutfaktura kommer jag skicka dig filerna att ladda ner till din dator. Du får dem både som högupplösta filern att framkalla till nära och kära samt filer anpassade för internet. 


Du kan också välja att göra detta tillsammans med din partner!

Sensuella porträtt


En lyxig present till möhippan, som morgongåva, till din älskade eller kanske helt enkelt till dig själv!

Mjukt, kvinnligt, vackert, romantiskt och sensuellt är vad du kan förvänta dig av en porträttfotografering. Du bestämmer själv om bilderna ska visa mer eller mindre hud. Fokus är på att få fram sensualliteten och kvinnligheten varvat med den styrka som varje kvinna besitter!


Alla är vi vackra, vare sig vi är ung eller gammal, lång eller kort, kurvig eller smal. Tillsammans lyfter vi fram din skönhet under fotograferingen.


Ursprungligen var betydelsen av det franska ordet boudoir ett elegant litet rum där husets dam kunde dra sig tillbaka för att lossa på klänningens snörliv. 


Mina boudoir-inspirerade fotograferingar skiljer sig från regelrätta porträtt genom att fokus i högre grad ligger på kropp och sensualitet. 

Helene Cromsjö porträttfotograf östergötland

Var


Fotograferingen kommer att ske under ca 1 timme i min fina studio i centrala Skänninge. Vi tittar igenom de klädval du gjort och ser om vi ska göra några sista ändringar. För mig är det viktigt att du känner dig bekväm och att du får en härlig upplevelse.

Jag kommer sedan att guida dig när det behövs med lätta och naturliga poser.

Helene Cromsjö porträttfotograf östergötland

      Fem fakta om fotografen


  • Född och uppvuxen i Stockholm men flyttade runt en hel del innan jag landade i Skänninge 1999.


  • Dillchips är egentligen den enda sorten som behöver finnas.


  • Har drömt om Thailand sedan jag var tonåring men inte kommit dit ännu.


  • Tävlar i fotografi och deltog i SM-finalen 2022 och 2023 i kategorierna klassiskt porträtt, kreativt porträtt och familj.


  • Är enligt IQ-test klok som en uggla men har tyvärr minne som en guldfisk...Fotograferingsavgift


1500 kr


Bilder köpes separatBildpaket


Bilder köper du till efter din fotografering. På det sättet behöver du inte bestämma innan hur många bilder du vill ha utan köper bara de bilder du älskar mest!Bildpaket 5 bilder


 5 st digitala bilder med, konstnärlig redigering samt lån av 2-3 klänningar


3300 kr


Bildpaket 15 bilder


15 st utvalda digitala bilder med, konstnärlig redigering samt lån av 2-3 klänningar


5500 kr


Bildpaket 10 bilder


 10 st digitala bilder med, konstnärlig redigering samt lån av 2-3 klänningar


4500 kr


Bildpaket Alla  bilder


alla utvalda digitala bilder (ca 20 st)med, konstnärlig redigering samt lån av 2-3 klänningar


7000 kr

Boka din fotografering här